top of page

Rólunk

A Bug Factory Kft-nél mi vagyunk az Ön teljes körű megoldása szoftverfejlesztésre, mobilalkalmazás-készítésre, weboldal-fejlesztésre, ERP integrációra és IT tanácsadásra. Egy elkötelezett partnerként más szoftvercégek számára hozzáértést és zökkenőmentes integrációt hozunk minden projekthez. Nevetünk nem csak humorérzékünket tükrözi, hanem megrendíthetetlen elkötelezettségünket a minőség és az innováció iránt.

Szolgáltatások

Webfejlesztés:

Az ASP.Net és az ASP.Net Core erejét felhasználva weboldal-fejlesztési szakértelmünk biztosítja, hogy az ügyfelek reaktív és dinamikus megoldásokat kapjanak külön alkalmazások nélkül.

iOS és Android Fejlesztés:

A Xamarin segítségével személyre szabott mobilalkalmazásokat készítünk, melyek mind az iOS, mind az Android platformokon megfelelnek a különféle üzleti és marketing céloknak.

Windows Fejlesztés:

A Windows esetében a WPF vagy UWP platformokat ajánljuk, biztosítva a kompatibilitást az összes Windows 10-en futó eszközzel.

Automatizált Felhasználói Felület Tesztelés:

Csapatunk specializálódott webes, mobil és asztali alkalmazások automatizált felhasználói felület tesztjeinek készítésére és karbantartására. Ezek a tesztek 100% pontossággal futnak, azonnal észlelik az új hibákat, és zökkenőmentesen integrálódnak a CI/CD folyamatokba.

SAP B1 Tudásbővítés:

Bővítse SAP B1 tudását az összes üzleti követelményének megfelelően. Nemcsak kiegészítőket fejlesztünk, hanem integráljuk az SAP Business One rendszert bármely más nyilvános API-val rendelkező alkalmazással.

3D Nyomtatás & Tervezés:

A legmodernebb technológia alkalmazásával átfogó 3D nyomtatási és tervezési szolgáltatásokat kínálunk. Legyen szó gyors prototípusgyártásról vagy bonyolult modell tervezésről, csapatunk minden részletet precízen kidolgoz. Akár ipari alkalmazásokról, akár művészi alkotásokról van szó, ötleteit magas minőségű, tapintható modellekké alakítjuk.

Programming Console

Portfólió

Az évek során számos projekten dolgoztunk, partnerségben más szoftvercégekkel. A bizalmassági megállapodások megakadályozzák, hogy bemutassuk munkánkat, de hatalmas tapasztalatunk önmagáért beszél.

bottom of page